04 februari 2010

Sapporo

Vi hade läst om en bra japansk restaurang vid namn Sapporo som skulle ligga kring Opera Garnier någonstans. Vi var i det här området här om dagen och då jag och Max är enorma fan av östasiatisk mat bestämde vi oss för att leta rätt på stället. Allt vi visste var namnet och ungefär var det låg. Så när vi hittade restaurangen var vi supernöjda, vi hade ju varken haft en karta eller en adress. Sedan att vi hört att den skulle vara välbesökt av japaner men inte såg en enda var ju lite konstigt. Men vi satte oss ner och beställde ändå och var nöjda när vi såg de enorma portionerna. Jag är rätt kräsen med östasiatisk mat så jag tyckte det var sisådär, helt okej men inte anmärkningsvärt.







Jo men, serrni, sedan när vi kom hem och letade upp restaurangen på internet, tror ni inte det visar sig vara fel Sapporo? Det finns tydligen två i området...

Först blev vi lite besvikna men sedan när vi kom fram till att det innebär ytterligare ett restaurangbesök med japansk mat kunde vi inte mer än glädjas över vårat misstag. Recension om den 'riktiga' Sapporo kommer alltså längre fram. Stay tuned.

2 kommentarer: