06 februari 2010

Auchan

I torsdags drog vi till La Defense så Max kunde pricka av även det här från listan. Vi gick uppför några trappor och in i en byggnad som det stod 'Le Dome' på. Alla byggnader här har namn serrni. Där inne möttes vi av en stor shopping mall. Men butikerna lockade inte istället drogs stegen mot Auchan. En enorm matvarubutik visade sig. Med enorm sortiment och löjligt låga priser. Himmelriket. Låt gå för att hederliga Ed är billigt och nära men jag åker gärna längre om jag kommer ha så så mycket mer att välja på. Något ni inte visste om mig är att jag älskar matvarubutiker. Om jag i förväg inte har bett snällt till Max att få kolla även den hyllan och den avdelningen och den disken så börjar vi lätt gnabbas för att han tycker jag är långsam och 'måste inte titta på ALLT'. Men här var han lika såld. Vi som äter nudlar i mängder och variationer var helt klart imponerade av nudelavdelningen. Vi insåg även att vi kanske kan köpa kött här. Något jag aldrig gjort sedan jag kom till Paris. Så nu ska vi bara äta upp allt vi har hemma och sen ska det fyllas på med gottigheter! 
Hur mycket fisk som helst att välja på. Inklusive den här långa saken.


Kaffe så långt ögat når.


Max var på jakt efter godisavdelningen. Den hittade han för den var inte svår att missa den heller.


Där fann han mitt favoritgodis i megapack.


Men jag var fäst vid en rosa och glittrig barbiemugg med sura godisar och snurrsugrör på.
 

Efter mycket beslutsångest i den megastora bakelseavdelningen kom vi ut med äppelmunkar i sexpack och två stycken Choux Parisien.


Som avnjöts intill Grand Arche.

3 kommentarer:

 1. Hade ngt chicore på den stora kaffeavdelningen?

  Jag hade velat se dessa bilder i färg! buuhuu!

  SvaraRadera
 2. Hehe kollade bara igenom kaffet snabbt så jag hann nog inte se någon chicoree. Kanske åker jag dit i veckan och då kan jag både leta efter chicoree samt uppdatera i färg. Anything for you mon cheri!

  SvaraRadera
 3. åh auchan!! älskar den mataffären :$ måste bara också säga asroligt att läsa din blogg, den är underbar :) puss!

  SvaraRadera