21 februari 2010

Fleux

En av mina favoritbutiker i Paris är Fleux. Tänk er Designtorget fast större utbud, spexigare prylar och helt enkelt några gånger coolare. Jag har pratat om butiken förut, det är därifrån min vita kanin är köpt. Således även en doftolja och två tygkorgar som jag och Max fick av våra vänner när de varit på besök hos oss, tack igen!!!

Butiken är som godis för en som älskar ny, cool och annorlunda design. Som designingenjör är det här rena paradiset. Senaste månaden har butiken känts så tom på grund av mellandagsreorna som varit. Men nu har de fyllt på igen och se vilka fina saker de fått in!

Kudde med Macaroon-tryck i sann parisisk anda. På tal om det, jag måste nog ha mig en macaroon snart, det var alltför länge sedan nu.

Kolla in dessa brickor/tavlor i barockstil!

En av favoriterna var den här kudden. Så fin! Butiken ligger på 39 rue Sainte Croix de la Bretonnerie i 4e arrondissementet, det vill säga i Marais. Hemsida: www.fleux.com

English: Fleux is one of my favourite stores here in Paris. It is actually two boutiques in opposite each other on the same street. They sell new, cool and alternative interior design. It's like a better version of a museum, here you can buy all the cool things that you see and like! The stores are on 39 rue Sainte Croix de la Bretonnerie in the 4th arrondissement, Marais. Website: www.fleux.com.

2 kommentarer:

  1. Hej Ferferi!
    Kul att du hittat min blogg, din blogg är ju väldigt trevlig! Hur länge har du bott här och vad gör du? Jag kom precis tillbaka för en månad sen efter ett "vinteruppehåll" i Sverige och har precis installerat mig i ny lägenhet!Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag flyttade hit i Augusti, pluggar på Sorbonne och har två extrajobb vid sidan om. Du då? Bor du i Belleville eller hur var det?

    SvaraRadera