02 februari 2010

Gästbloggning: Max

Innan lunch idag sprang vi in i en bokaffär dit Marco aldrig lyckades ta sig. Marco, jag tycker lite synd om dig. Får ta det nästa gång. Shakespeare and Company hette affären och var hur ball som helst! Jag hittade naturligtvis en Twilight bok som jag bar runt på. När det blev dags att betala fick jag beslutsångest. Det hela slutade med att jag struntade i att köpa boken för: "det inte kändes rätt att köpa den från Shakespeare and Company". Vid en snabb anblick på bilderna är det lätt att förstå, jag fick lust att köpa den äldsta, tjockaste mest anrika boken i hela affären och kände definitivt inte att det gick för sig att köpa något som var yngre än 30 år! För övrigt kan det nämnas att det är märkligt hur vi lyckats ta alla kort inne i affären utan att få med en enda person när den var helt packad.

4 kommentarer:

 1. Ja vi får ta det nästa gång, ser trevligt ut, ser ut som att ni fick komma in efter stängning typ. Noll folk. Såg ni någon som jobbade och fick bo där?

  SvaraRadera
 2. Ja men det var verkligen packat... känns som vi ljuger när vi säger det haha. Men vi måste haft tur med fotona eller så aktade sig folket när de såg att vi fotade. Vet inte om de bodde där men det var allt några unga grabbar som kånkade runt på böcker och talade brittiska och hade rufsigt hår och såg lite författar-aktiga ut. Vi får fråga nästa gång om de bodde där. Fast då bor man nog i en tillhörande lägenhet och inte i bokaffären skulle jag gissa...

  SvaraRadera
 3. Det finns en jättemysig bokaffär på 17 rue Pavée i Marais(samma gata som Svenska institutet). Du lär gilla den om du gillade den andra :-) Var där för ett par månader sen och blev alldeles kär. Supercharmig!

  SvaraRadera
 4. Jaså? Den har jag missat när jag varit på SI, får kolla in det nästa gång. Kul med tipset, tack!
  //A

  SvaraRadera