09 februari 2010

Halsögon


För den som är sugen på att slå två flugor i en smäll så finns det att köpa riktiga glasögon i halsbandsformat här i Paris. Rue Rivoli är platsen att bege sig till för det ärendet.

English: These glasses can be worn as a necklace, two functions in one!

2 kommentarer:

 1. Mehdy1789@spray.se13 februari 2010 00:44

  Hej Ferferi!

  Hur är det med dig i Paris? Det verkar som om du trivs mycket bra där. Här i Sverige fryser vi av kylan och temperaturen är ständigt långt under noll. Med andra ord liknar vädret ett frysskåp med släckta ljus och stängda dörrar. Men snart vänder det och det blir värmare med tanke på Nowruz som är snart på väg. Och en annan anledning till ljuset och värmen är din födelsedag imorgon eller rättare sagt idag när du läser detta inlägg.

  Ja må hon leva
  ja må hon leva
  uti hundrade år

  Vi gratulerar!
  Vi gratulerar!
  Vi gratulerar på din födelsedag!
  Med blommor och blader!
  Vi firar denna dagen
  Vi gratulerar på din födelsedag!

  Mehdy, Mahnaz och Niki
  2010-02-13

  SvaraRadera
 2. Älskade Mehdy, Mahnaz och Niki. Jag kom hem natten till 13e februari efter två arbetspass i rad och var supertrött och lite ensam när jag hade tagit mig hem i Parisnatten och möttes av den här fina kommentaren som värmde. Tack tack tack så mycket för den fina gratulationen! Jag hoppas att värmen når era stackars förfrusna kroppar snart, här har det varit lite kyligt i några dagar igen och det är absolut inget trevligt. Jag skrev ett mer privat mejl till er så om ni inte redan läst den så väntar den på er i inboxen. Massa massa kramar till er underbara lilla familj från mig. Max säger också hej!

  SvaraRadera