06 februari 2010

Jobbx3

Just det ja! Glömde ju säga att jag fått tre jobberbjudanden!!! Det lönar sig allt att inte tappa hoppet och fortsätta. Jag fick tyvärr tacka nej till det ena då det krockar med det andra. Men den tredje ska jag nog lyckas kombinera med den andra. För den andra är eftermiddagsjobb och den tredje är kvällsjobb. Hänger ni med? Men vi får se hur allt ser ut med mitt schema för skolan och så där. Men det andra jobbet börjar jag på redan på måndag och jag ser väldigt mycket fram emot det! Det kommer inte direkt strömma in pengar men lite lite mer kommer jag ha i fickan så det är skönt. Får se om jag tar kvällsjobbet också för där är det verkligen inte mycket pengar som gäller och få arbetstider, utan snarare får jag se det som bra lektioner i franska!


English: I have got three job offers for the spring and I might say yes to two of them.

7 kommentarer:

 1. Hej hej, vad glad jag blir av att snubbla in på din blogg! Jag har en galet stark längtan att bo i Paris inom kort, eller kort och kort. Jag bor i Chiang Mai (Thailand) nu men vill gärna till Frankrike.

  Måste fråga, hur mycket betalar ni för er lägenhet?
  Nu kommer jag fortsätta läsa och längta!

  SvaraRadera
 2. Välkommen! Ja Paris är fint, men Thailand måste vara fantastiskt också!?

  SvaraRadera
 3. Men va var det för jobb?!?!??!

  SvaraRadera
 4. My compliment for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog

  CLICK PHOTOSPHERA

  Even week another photo album

  Greetings from Italy,

  Marlow

  SvaraRadera
 5. heeeej! toppen blogg =) den ligger inlagd på "mina favoriter´". hur har du gjort för att få jobb? /från en annan jobbsökande här in paris =)

  SvaraRadera
 6. Hej Alice!
  Ursäkta för det sena svaret, har inte koll på om/när någon kommenterar på 'äldre' inlägg.
  Tack för komplimangen, vad kul att den är bland favoritlistan. Jag sökte jobb på lite olika sätt. Dels genom Fusac som är en annonstidning samt via annonser på amerikanska och svenska kyrkan. Jag gick även runt till ställen och lämnade CV. Om du har fler frågor går det bra att kommentera igen (dock kanske på något nytt inlägg så jag ser) eller så kan du skicka iväg ett mejl.

  SvaraRadera