17 januari 2010

Armkaka

Kan man ha en armkaka? Alltså en lårkaka fast på armen... Jag googlade och fick upp aromkaka istället. Jag är lite snopen för jag vet inte vad annars det kan vara än en armkaka. För en aromkaka är det ju defintivt inte fast google försöker få mig att tro att det är det jag 'menar'. 

4 kommentarer:

 1. nej atefeh, hur gärna man än vill definiera sina blåmärken så finns det inget som heter armkaka. det enda jag känner till förutom lårkaka är pannkaka;) jag lämnade in ert exjobb på bibban idag och jag har er kopia i skåpet. *klapp på axeln*. kolla in vår nya blogg;) garconslesdessin.tumblr.com. grammatiskt rätt? jag chansade bara. puss puss

  SvaraRadera
 2. Hahahha, men vad fan det är en stor klump i armen ju!!
  ... och det gör fortfarande satans ont.

  Åhååååååå du är en ängel!!!!!!!! Fy fasiken vad snältt av dig! Vad menar du med att du har en kopia? Hade vi två exjobb, en du lämna till bibblan och en du lånade? Hängde inte med...


  Hahaha kanske inte riktigt rätt, men vad gör väl det! Jag ska gladeligen kolla, that's a promise. Puss!

  SvaraRadera
 3. Ingen fara, det gör jag så gärna för dig. Ja ni hade skrivit ut två exjobb. Så antingen håller jag fast vid det tills du kommer hem eller så springer Maria förbi skolan och hämtar upp det.

  Haha, anade det. Hur skriver man det då? Jag kan nämligen ändra allt i efterhand. Det ska betyda designpojkarna (eller skisspojkarna), men det kanske du har hajjat?

  SvaraRadera
 4. Hmm, trodde hon redan tagit sitt ex.? Jag ska kolla med henne. Men hon bor ju i London nu så hon kommer förmodligen inte springa förbi skolan än på ett tag skulle jag gissa. Men du får gladeligen använda den för min del. Verkligen sjyst av dig att fixa det åt mig så där.

  Jag tycker ni ska heta designpojkarna, alltså på svenska!

  SvaraRadera