20 januari 2010

1xIntervju

Ha, här går det undan. Intervju imorgon kl. 10.00. Hujedamej så tidigt. Anyway, jag vet inte riktigt vad det är jag ger mig in på. Jag frågade ägaren om platsen redan var tillsatt och han kom med ett superlångt inlägg om varför den inte är det och vilka krav han har. Jag förstod ingenting. Tydligen var min ålder och mitt ursprung passande i alla fall. Jag sa att jag inte pratade franska flytande, han sa att det inte gjorde något. Ehh... undra vilka de andra kraven var?

Fiskpuss på er! 

Max undrar vad jag håller på med.

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna för dig o hoppas det går bra! Själv talar jag inte heller flytande franska men jag fick jobb på Ladurée and I'm making progress every day. Det finns alltså hopp för oss som inte talar flytande franska ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åhåå vad roligt! Trodde man var tvungen att vara konditor för att få jobba där? Hur går det då, är det svårt? Är det på den i St Germain? Vad kul att du redan är i Paris! Hoppas du trivs. Om du undrar något kan du mejla mig på atefeh.m.sebdani@gmail.com. Jag bistår gärna med tips och råd om jag kan.

  SvaraRadera
 3. Såg på din blogg nu att du skrev CV på franska. Kan ju vara smart. Men jag är för dålig på franska för att skriva ett helt CV i det... MEN nu ska jag iväg till Svenska Kyrkan, á bientôt!

  SvaraRadera