30 september 2009

Max in Paris!

Har precis kommit hem från ett besök hos Atefeh, min utflugna tjej som hänger i Paris! Har ju inte haft så mycket till övers för Paris innan men O'boy! Det ändrades på den här resan. Thanks babe! Tänkte visa lite urval av bilder från saker vi gjorde.

Eiffeltornet - trappor - hiss - utsikt, sjuk utsikt!

Atefeh var också med!

Alex hade tydligen också varit där.

Blev en del bakelser!

Bakelser som sagt! Här på Ladurée på Champs Élysées, de som gjorde alla bakverk till Marie Antoinette! Atefeh var mycket nöjd! På begäran kan jag lägga upp flertalet bakelsekort till, inga problem!

Bakelser...


Så var det de här med ost, vin och baguette. Det är tydligen samma sak som att andas luft i Paris. Man dricker vin och äter ost och baguette varenda dag. Jag vande mig snabbt och ska nu försöka införliva det i min vardag i Sverige - lingongrova, hushållsost och 2,8:or - eller kanske inte... tror inte det blir riktigt samma sak.


Sista kvällen blev jag överraskad med Cabaret på Moulin Rouge. Det var riktigt, riktigt, riktigt kul! Utöver det här var på La Flore, posht fik i heta delar av Paris, här snackar vi Gucci , Prada - inte Plada och Louis Vuitton för hela slanten! Riktigt skönt hängställe och utklassar de flesta andra caféer jag varit på. Kikat på Eiffeltornet på kvällen, hängt i Marais, varit på Versailles vilket var otroligt vackert, rekar dock trädgården och Marie Antoinettes boning mer än det stora slottet. Vi har varit på marknader, ätit crêpes, kikat på Centre Pompidou och mycket mer! Känns tomt, futtigt och kallt hemma, från 20-25 grader till svensk höst och 12 grader i ansiktet direkt! Men jag hade en otroligt bra resa men en mycket bra guide! Tack!

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAH gud vad roligt med gästinlägg från max! jag vill gärna se fler bilder även om jag får nöja mig med bakelsebilder. Fin du var A var när ni var på M.R!

  SvaraRadera
 2. Det är jag som skrivit! Jag jag jag jag jag!

  SvaraRadera
 3. Tack Viktoria! Det ar en cerise klanning som jag kopt har i Paris. Jag ska be Max lagga upp fler bilder eftersom jag sjalv inte lyckas....

  Max: We will always have Paris... ;)

  SvaraRadera