06 oktober 2009

Snabb update

Liten snabb update nu strax innan skolan stanger for dagen. Jag har borjat ge upp det har med att fa internet... det gar ju sa langsamt sa jag hinner sakert komma hem innan det blir nagot.

Jag har verkligen haft fullt upp pa sistone. Veckan som Max var har gick ruskigt snabbt och vi turistade som tusan. Sa fort han akte borjade Paris fashion week och jag har darmed fortsatt irra runt. Gatt pa modevisningar, talat med the Sartolialist och med Jean Paul Gaultier(!), statt tio centimeter ifran Dita von Teese, varit pa en av invigningsfesterna for fashion week och blivit fotad en massa, sa hall ogonen oppna. Men an ar inte festligheterna slut, och det ar super! Alla har varit sa valdans snygga och aven om jag klar upp mig till tanderna kommer jag inte i narheten av alla modeller, designers och celebriteter. En frojd for ogat helt enkelt och trakigt att det snart ar over!

Sa det tva senaste veckorna har jag fatt uppleva Paris mer an nagonsin innan. Nar jag fatt mer tid ska jag lagga upp lite bilder. Har 500 bilder harifran varav ni bara sett en brakdel av.

Forresten var jag pa en ball klubb i fredags som lag under den finaste bron i Paris. Sa den som ar sugen pa att festa pa Seine till grym musik och i en sjyst lokal, kom hit!

PS/ Det goda livet innebar aven en massa studier sa so long och au revoir sa hors vi snart igen! /DS

6 kommentarer:

 1. Hej Atefeh,
  Häftigt med fashion week. Får man se dig på festbild med Jean Paul Gaultier snart ? Ser fram emot detta. Du verkar ju ha det fantastiskt bra och får uppleva en ny spännande värld - njut. Hoppas internet speedar up
  Vi hörs

  Kramar
  Ingemar & Anette

  SvaraRadera
 2. Tja tjejen! Härligt att du har det bra och grymt inspirerande att läsa dina inlägg och se dina kort! Menade Max mig när han skrev "Alex var här"? Jag kunde inte urskilja vad det stod på bänken. Kram!

  SvaraRadera
 3. Det var en snopp som det stod Alex på. Så jag tog för givet att du hade varit och målat lite graffiti där Alex :)

  SvaraRadera
 4. Ingemar och Anette: Tack for halsningen! Ska lagga upp en bild sa fort jag far tillfalle, thats a promise.

  Alex: Kul att jag inspirerar, sa nar halsar du pa?

  SvaraRadera
 5. @ max: ahaa, då är jag med. stämmer alldeles utmärkt att det är jag som har skissat den. @ atefeh: vi får se. danne har kollat lite på flygbiljetter över nyår så kanske då?

  SvaraRadera
 6. Alex: Inte tidigare oxå?????
  //A

  SvaraRadera