15 oktober 2009

Snapshots

Jag tog några snapshots för er från kalabaliken under Fashion Week. Vet inte om det intresserar alla, men vet att ni är några stycken nyfikna där hemma. Så ett askplock av vad jag lyckades fånga med mobilkameran.


Någon prinsessa från något land, fråga mig inte var. Men alla skrek princess efter henne och jag är inte alls insatt i den monarkistiska världen. Såvitt jag vet kanske bara hon råkade heta Princess. Someone who can fill me in?

Leigh Lezark, amerikansk dj och modell, hade en mönstrad catsuit från Chanel på sig.

Kommer inte ihåg vad den här svenska lååånga modellen heter.

Stylish damer från och i Chanel.

Claudia Schiffer

Lynn Yaeger, känd modereporter från New York

Diane Pernet, ikon, designer, journalist och regissör.

Dita von Teese

Giovanna från italienska Vogue.

Sasha Pivovarova, modell.

Natasha Poly, modell.

Rihanna till vänster - extremt dålig bild, men folket var som galna när hon kom ut så det var inte alls trevligt att stå där.

Lilla Kate Perry dök upp också.

Två väldigt stylish gossar i klackar, handväskor, make up och strumpbyxor.

2 kommentarer:

 1. Åh du verkar ha det underbart i det fantastiska landet! här i kalla sverige är det grått och trist och jag sysslar med bilprojekt. kul? njae. hoppas allting är bra med dig och att du njuter av tiden där nere!
  puss och kram från mig
  /Sofia

  SvaraRadera
 2. Heeej! Kul att höra från dig! Så många som läser bloggen men så få som jag vet vilka! Jag har det jättebra. Men det börjar bli kallt här med, men regn är väldigt avlägset. Under de snart två månaderna jag varit här har det regnat två gånger. Ganska skönt! Blir det nåt besök hit då? Du och tjejerna kanske hade kunnat komma ner tillsammans?
  PoK
  //A

  SvaraRadera