06 april 2010

Fransk film


Just nu ser jag på fransk film. Känner igen den manliga huvudrollsinnehavaren men kan inte sätta fingret på'n. Någon?

English: Right now I am watching a French movie. I recognise the male actor but I just can not figure out his name. Anyone?

7 kommentarer:

 1. Christina Ahlner6 april 2010 08:55

  hej A!
  yes det är Jean.Paul Belmondo! Och gissa var jag såg honom när jag var i Paris.... på restaurang Lipp på Saint Germain des Prés! Satt mittemot mig åt åt middagssupé. Så många franska gäster kom fram och skakade hand och berömde honom. Kul att se!

  Kramar/ Christina från Rue du Dragon

  :)

  SvaraRadera
 2. Ja det var skönt med en liten break från Paris. Var nära att vår helg blev inställd med pga krångel, men det löste sig som tur var :-) Vi var i en liten by 50 km väster om Limoges, i provinsen Poiteu-Charentes.
  Hoppas att du hade en trevlig helg i Paris ändå!

  Vad är det du gör i Paris föresten? Fransk pojkvän?

  SvaraRadera
 3. Hej! Så glad att jag hittade din blogg. Gjorde samma sak som du hösten 2008 och sommaren 2007, och älskar Paris!!! Bloggar fortfarande massa om Paris, du kan ju kolla om du vill. Vilken lärare har du? Vad jobbbar du med?? Hoppas du har det bra! A bientôt!

  SvaraRadera
 4. Madeleine: Tack ska du ha!! Så irriterande när man inte kommer på sådant men nu kan jag lämna det bakom mig :)

  Christina: Åh Christina vad kul att du hittat hit, hur leker livet? Kommer du ner snart igen? Om ja så måste du höra av dig! Men, haha vet inte om jag hade känt igen honom, jag är så dålig på att känna igen vissa celebriteter live, speciellt om de åldrats lite!

  Christine: Jag läste din korta recension om semestern i morse. Jag vet inte riktigt var det ligger men det får jag genast ta och kolla upp nu märker jag. Jag pluggar franska här och pojkvännen har jag exporterat med mig från Sverige :)

  Cecilila: Jag är också glad att du hittat hit, välkommen! Klart, jag ska absolut kolla in din blogg! Jag har Madame Sales nu och tidigare hade jag Madame Jehiel, du då? Jag är Nounou för en söt liten tjej och sitter barnvakt vissa kvällar för ett syskonpar, allihopa lika bedårande.

  SvaraRadera
 5. Jaså där ser man. Lyx att kunna få med sig pojkvännen sådär :-) Jag funderar på att importera min kille till Sverige sen, haha!

  SvaraRadera
 6. Jag läser pâ din blogg och förstâr att du är en nyfiken kej.
  Här fâr du tvâ kulturtips som du kan besöka, det är det värt.

  http://www.104.fr/#fr/
  http://www.paris.fr/portail/Culture/Portal.lut?page_id=6408

  SvaraRadera